Servicii - Expert-Contabil Pavel Carnaru

Search
Go to content

Main menu:

Servicii

 

Obtinerea unor servicii de contabilitate din partea unui profesionist in domeniu, pe termen mediu si lung, ofera numerose avantaje firmei Dvs., printre acestea numarandu-se si evitarea pericolelor fiscale care pot sa apara in situatia in care aceasta activitate este realizata de personal insuficient pregatit. Astfel, pe de o parte, evitati amenzile care pot fi acordate in urma controalelor desfasurate de catre institutiile statului si, pe de alta parte, beneficiati de analizele si rapoartele necesare pentru desfasurarea in conditii de eficienta a activitatii.

Pentru oferta detaliata a serviciilor oferite, va rugam sa accesati pagina dedicata.


 

Evidenta personalului si remunerarea acestuia presupun o buna cunostere a legislatiei in vigoare. Totodata, implica birocratie in relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca, datorita numeroaselor schimbari legislative, a volumului mare de documente necesare, a numeroaselor drumuri si a unui timp indelungat petrecut la cozi pentru depunerea declaratiilor aferente. Apeland la un expert contabil, obtineti economie de timp si de resurse (materiale, financiare, umane), eficientizati la maxim acest proces, sunteti ferit de aparitia unor situatii neplacute in relatia cu organele de control si, nu in ultimul rand, va puteti concentra pe desfasurarea activitatii Dvs. principale.


Pentru oferta detaliata a serviciilor oferite, va rugam sa accesati pagina dedicata.


 

Rolul principal al activitatii de consultanta financiara si fiscala este de a obtine pentru clienti performanta in afacerea acestora. In plus, existenta unui mediu legislativ instabil si in continua schimbare, numarul mare de obligatii fiscale, birocratia coplesitoare, sunt elemente care conduc la necesitatea apelarii la serviciile unui consultant. Astfel, clientii primesc informatii corecte si, in acelasi timp, le sunt prezentate riscurile cu care se pot confrunta. Totodata, clientii pot adopta strategii eficiente de reducere a cheltuielilor printr-un control mai bun asupra fiecarui element de cost, isi pot diversifica veniturile, isi pot dezvolta un sistem eficient de management financiar si beneficiaza de servicii de contabilitate din partea unui profesionist.

Pentru oferta detaliata a serviciilor oferite, va rugam sa accesati pagina dedicata.


 

Expertul contabil este persoana care a dobandit aceasta calitate in conditiile prezentei ordonante si are competenta profesionala de a organiza si conduce contabilitatea, de a supraveghea gestiunea societatilor comerciale, de a intocmi situatiile financiare si de a efectua expertize contabile. Asupra constatarilor, concluziilor, opiniilor si recomandarilor sale, expertul contabil intocmeƟte raport. Lucrarile efectuate de catre alti profesionisti, chiar daca sunt denumite Rapoarte de expertiza contabila si chiar daca respecta metodologia de elaborare a acestora, sunt simple lucrari de specialitate si nu au calitatea legala de expertize contabile.

Pentru oferta detaliata a serviciilor oferite, va rugam sa accesati pagina dedicata.

 
Back to content | Back to main menu